Praktijkachtergrond

Begin 2000 werkten er 3 verloskundigen in deze regio. In 2005 ging deze praktijk uit elkaar en werd de praktijk een kleinschalige eenvrouwspraktijk. Deze voormalige verloskundige Marlène heeft ongeveer 3 jaar solistisch gewerkt. Haar visie bestond toen al uit een persoonlijke begeleiding en ruimte en aandacht voor de zwangere.

Vanaf 2008 is Heidi met haar gaan samenwerken. En sinds 2009 is de praktijk in deze regio overgenomen door Heidi Swaanen. De praktijk ging vanaf dat moment verder onder de naam ‘Verloskundigepraktijk de Bron’.

Omdat de praktijk groeiende was en het voor Heidi niet mogelijk was om deze alleen te runnen, is Gea (collega verloskundige) ruim 3 jaar werkzaam geweest bij de Bron en samen met Heidi hebben ze er een mooi bloeiende praktijk van weten te maken. Persoonlijke benadering van zwangeren en diens partners stond wederom hoog in het vaandel en dat staat het nog steeds. Na de verhuizing van Gea in 2013 is haar taak overgenomen door Karin Leermakers.

Karin is sinds januari 2014 maatschapslid. Samen met Heidi en onze vaste waarneemster Pascalle van Veldhoven vormen ze het team van Verloskundigenpraktijk de Bron. We streven er met z’n drietjes naar om ‘zorg op maat’ te leveren.

Op 1 juni 2017 zijn we verhuisd naar onze nieuwe locatie:
Verloskundigenpraktijk de Bron
Medisch Centrum Diessen
Heuvelstraat 3b
5087 BC Diessen